• Sevgili Tişörtlerinde Bir Aşk Hikayesi

Sevgili Tişörtlerinde Bir Aşk Hikayesi

Kadir İnanır ve Türkan Şoray'ın oynadığı bu unutulmaz Türk Sineması klasiğini izlemeyen var mıdır? Leyla ile mecnun, kerem ile aslı misalidir. "Sevgi nedir ?" sorusuna öyle güzel bir cevap verir ki, o cevap "Selvi Boylum Al Yazmalaım" filmini belkide ölümsüzleştirir.

Hikaye kamyon şoförü Kadir İnanır'ın Türkan Şoray'a aşık olması ve ondan bir çocuk sahibi olması ile başlar. Bir gün kamyon şoförü Türkan Şoray'ı aldatır ve onu yalnız bırakır geri dönmez. Bir başına kalan Türkan Şoray Cemşit ( Ahmet Mekin) ile karşılaşır. Cemşit onları sahiplenir. Birlikte yaşamaya başlarlar. Veee gün gelir Kadir İnanır kamyonu ile Türkan Şoray'ın ve oğlunun karşısına çıkar. İşte o andan itibaren Türkan Şoray ona deliler gibi aşık olan adama mı dönecektir, yoksa onu yalnız bırkamayıp koruyan kollayan Cemşit'e mi ?

Çocuğunun baba olarak Cemşit i seçmesi ile o ünlü soruyu sorar ve bulduğu cevapla büyük aşkı, kalbinin sahibi Kadir İnanır'a dönmekten vazgeçer.

Peki "SEVGİ NEYDİ ? SEVGİ EMEKTİ"

Bu ölümsüz aşk hikayesini çiftler için selvi boylum al yazmalaım sevgili tişörtlerine  taşıdık.

Sizin de bir aşkınız varsa ve aşkınız için emek verdiyseniz selvi boylum al yazmalım sevgili tişörtleri siz ve sevdiğiniz için çok anlamlı ve özel bir kombin olacaktır.


WhatsApp Sipariş
0553 803 16 93

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
    Kötü           İyi