Dar Paça Bilek Pantolon Nasıl Giyilir ?

Dar paça bilek pantolon nedir ?

Boyunun ayak bileğinin biraz daha üstünden kesilmesi ile oluşturulan bayan pantolon modellerine dar paça bilek pantolon denir. Renkli kumaştan ve kot kumaştan dikilen modelleri mevcuttur.

Kimler dar paça bilek pantolon giymelidir ?

Bileğine güvenen diye bir deyim vardır. Bu deyim tam anlamıyla bu model için söylenmiş olabilir. Bileğine güvenen giyebilir tabii ki ama sadece ayak bileğine güvenenler. İnce zarif bir ayak bileğine sahipseniz, bu model size hitap ediyor olabilir. Dar paçaya göre bileğin biraz daha üstünden kesilen bilek dar paça pantolon ile oldukça zarif bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Tüm dar kesimlerde olduğu gibi kumaşın likra oranına dikkat edilmeli. Boyu uzun olanlar bu modelleri gönül rahatlığı ile tercih edebilirler. Eğer boyunuz birazcık kısa ise yada bacak boyunuz kısa ise tercihinizi yüksek bel dar paça pantolon olarak değerlendirmenizde fayda olacaktır. Bel çevresi geniş bayanlar bilek pantolonu tercih etmemeli. Çünkü olduğundan daha şişman bir görüntüye neden olabilmektedir.

Nasıl kombinlenir ?

Bu modellere an çok yakışacak kıyafetlerin başında bluz modelleri gelir. Ayakkabı olarak spor babet veya topuklu, dekolte ayakkabı tercih edilmesi ile güzel ve şık bir kombin oluşturabilirsiniz.


WhatsApp Sipariş
0553 803 16 93

- yada -

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
    Kötü           İyi